Concept Bakery

Concept Bakery je spojením tradičných francúzskych receptúr a moderných cukrárskych trendov. Ponúkame rôzne druhy tartletiek a makarónky. Pečieme tiež domáce cheesecake-y výhradne zo slovenského tvarohu. Pripravujeme RAW koláčiky, podľa vlastných receptúr, prevažne zo surovín v BIO kvalite. Naše RAW koláče sú pripravované so zreteľom na vegánske stravovanie a rôzne druhy alergií. Sú úplne bez lepku, laktózy, vajec a cukru. Zásadne nepoužívame rafinovaný cukor.

Srdcom Concept Bakery je spolumajiteľka Concept-u – Zuzana Dvorská. Je zástankiňou moderných trendov v pečení a starostlivo vybraných surovín. Našim konceptom je ponúknuť hosťom produkty v kvalite, v ktorej by sme napiekli sebe a svojim blízkym. Preto tam, kde má byť maslo nájdete skutočné maslo a tam, kde má byť smotana nájdete iba skutočnú smotanu. Náhrady ani polotovary u nás niesú prípustné.

concept_bakery

Napíšte čo hľadáte a stlačte enter

Košík

Sťahujeme sa do novej pražiarne

Práve balíme pražiarensku techniku,

pretože sa sťahujeme do nových výrobných priestorov. Budeme sa snažiť, aby sme to mali za sebou, čo najrýchlejšie. Kým, ale budeme 100% pripravení, musíme na pár dní obmedziť našu výrobu a bohužiaľ aj predaj.

Ďakujeme za pochopenie